Доставка на маркирано гориво за отопление и стопански нужди

Доставка на маркирано гориво за отопление и стопански нужди
01 Яну 2014

Апид 2000 извършва доставка на маркирано гориво за отопление и стопански нужди! Разполагаме с автомобил, сертифициран от агенция Митници за превоз на маркирано гориво.

Апид 2000 ООД е специализирана фирма за продажба и доставка на горива на едро и дребно. Дейността включва доставка на маркирано гориво Фирмата извършва денонощна доставка на горива до заявен адрес. Работи предимно на територията на областите Пловдив и Пазарджик, извършва и специални доставки на течни горива по поръчка на Клиента до нивите - за зареждане на селскостопанска техника, до летища - за чартърни полети (летище Крумово), до вили и частни къщи, производствени цехове и други. Апид 2000 е собственик на верига бензиностанции А123... Разполага със собствена складова база в Пловдив, ул. Георги Бенев 5 Б - промишлената зона в Кършияка.

Маркирано гориво
От месец Октомври 2011 г., Апид 2000 предлага транспорт и доставка на Маркирани горива - дизел за отопление и стопански нужди.
Горивото с намален акциз е предназначено предимно за отопление. Ниско акцизното гориво е удачно за фирми и физически лица, ползващи дизелово гориво, защото е с по-ниска цена.

Апид 2000 доставя нискоакцизно гориво за отопление на жилища и сгради, отопляващи се с котли на нафта или нафтови печки, а за стопански нужди доставя на бояджийски камери, фурни, автоклави за консервната промишленост и други.

Фирмата разполага с автомобил с вместимост 18 000 л., сертифициран от агенция Митници, за превоз на Маркирано гориво.

За поръчка използвайте посочените телефони в меню Контакти