Бензиностанция А4 в Черноземен - Апид 2000

Бензиностанция А4 се намира на главния път Пловдив-Карлово, при излизане от Черноземен посока Баня. Имате възможност за зареждане на дизел, бензин и газ. В бензиностанцията се предлагат автомобилни масла, добавки за гориво и масло, антифриз, течност за чистачките, автоаксесоари. Можете да закупите винетни стикери - годишни, месечни и седмични винетки, да сключите застраховки ГО за всички видове леки автомобили и камиони. Всички бензиностанции от веригата А123... разполагат с кафе, пакетирани храни и други стоки, нужни на шофьора при дълъг път.

Адрес на бензиностанция А4

село Черноземен,
община Калояново, област Пловдив,
при излизане от селото в посока Баня
по главен път Е64 Пловдив - Карлово

e-mail: apid2000@abv.bg
e-mail: office@apid2000.com

телефон: 0897 503 033

Работно време: 24 часа - ДЕНОНОЩНО

Още за Апид 2000

Апид 2000 е специализирана фирма за продажба на горива на едро и дребно. Извършва денонощна доставка на горива по заявка до посоченото място. Фирмата работи и доставя течни горива предимно на територията на Пловдив и областта, както и за Пазарджик.

Петролната складовата база се намира в град Пловдив, в промишлена зона север, където е и централния офис (виж контакти).

Апид 2000 е собственик на верига бензиностанции А123...

В Апид 2000 интересите на Клиента винаги се поставят на първо място. Фирмата сама доставя горивата си и по този начин следи и поддържа постоянно качеството им!